Vår berättelse

Vi är Nordens största mäklare av tunga fordon

På kort tid har Maatori vuxit till att bli en imponerande och branschledande aktör inom förmedling av tung utrustning. Företaget grundades 2018, ursprungligen för återförsäljning av tillbehör inom markbyggnad. Under 2019 expanderade vi till handel med markbyggnadsutrustning och utvecklade en innovativ, helt ny förmedlingsprocess.

Under 2020 växte Maatori kraftigt genom internationella handelsavtal och ett ökat antal anställda. 

Under 2021 blev vi den största förmedlaren av tung utrustning i Norden. År 2022 expanderade företaget till skogs- och jordbrukssektorn genom förvärv av ytterligare kontor och upprättandet av ett eget finansbolag, Aari Rahoitus Oy.

Under 2023 fortsatte Maatori sin expansion till södra Finland och Sverige och stärkte sin position som en ledande aktör i branschen.

Över 30 års erfarenhet av handel med tung utrustning. Ansvarsfull och pålitlig handel. En specialisttjänst som tillhandahåller utrustning över hela världen.

Maatori bryr sig om

Köparna

Köparna

Maatori erbjuder köparna ett av Europas största försäljningslager. Ett stort lager möjliggör en bättre jämförelse av produkter och rätt prisnivå.

Säljarna

Säljarna

Säljaren får bästa möjliga pris för sin produkt på marknaden. Omfattande nätverk och professionell personal arbetar hårt för säljaren.

Samarbetspartner

Samarbetspartner

Maatori erbjuder sina samarbetspartner ett pålitligt och helt transparent sätt att arbeta.

Positiv publicitet och synlighet i alla medier.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet

En tillförlitlig och inkluderande process gör handeln säker och riskfri.

Maatori i siffror

Omsättnin

45 M€

år 2023

17

personer

Försäljning till över

40

länder

Hör gärna av dig till oss!

    Genom att skicka detta meddelande samtycker jag till att mina personuppgifter behandlas i enlighet med vår dataskyddsbeskrivning.